Blog

Cea de-a cincea ediție Sibiu Wedding Days

Ne apropiem cu pași repezi de cea de-a cincea ediție a Sibiu Wedding Days. În mai puțin de două săptămâni deschidem pentru încă un an porțile celui mai mare târg de nunți din Sibiu.

Cu ce vă așteptăm? 

Cu 60 de expozanți atât din Sibiu, cât și din alte orașe mari ale țării, pregătiți să vina în întâmpinarea voastră cu oferte și promoții speciale, valabile doar pe perioada târgului.

Cu trei zile în care puteți afla informații prețioase pentru nunta voastră, de la experți în domeniu, pentru ca ziua în care deveniți o familie să fie lipsită de griji și stres.

Cu cea mai variată gamă de servicii și produse necesare unei nunți perfecte.

Cu rochii de mireasă deosebite, create după ultimele trenduri ale anului, la prețuri promoționale.

Cu muzică și prăjituri :)

Tombola Sibiu Wedding Days

Așa cum v-am obișnuit, în fiecare an oferim unui cuplu norocos o nuntă gratis, în valoare de 10.000 de Euro. Credeți-ne, e o mare bucurie pentru noi când dăm vestea cea mare mirelui sau miresei și când, an de an, facem ca un vis să devină realitate, alături de partenerii noștri.

Premiul II al acestei tombole este unul la fel de special, constând într-o superbă rochie de mireasă oferită de magazinul Melor.

Iar surprizele nu se opresc aici: pentru că orice nuntă e plină de momente dulci, vom oferi uni alt cuplu câștigător și un delicos tort de nuntă!

Participarea la tombolă se face pe baza talonului pe care îl primiți odată cu biletul de intrare. Așa că adunați o gașcă mare de prieteni, pentru a avea cât mai multe șanse!

Vă așteptăm cu mare drag alături de noi în acest an, pentru a plănui împreună unul dintre cele mai importante momente din viața voastră!

Echipa Sibiu Wedding Days