De ce să expui?

Vrei o creștere a cifrei de afaceri pentru firma ta?

Te invităm să participi ca și expozant la Târgul de Nunți Sibiu Wedding Days 2018!

Sibiu Wedding Days este cel mai de succes târg de nunți din Sibiu cu participare națională. Expoziția va avea loc la Redal Expo un loc special ales datorită spațiului generos de expoziție, un spațiu amplasat central, cu acces facil din toate părțile orașului, în apropierea unei parcări foarte mari.

În cadrul expoziției, pentru a menține atenția vizitatorilor, vor avea loc prezentări și workshopuri dedicate informării viitoarelor mirese (Exemplu: Cât mă costă nunta mea, trenduri design floristic, tehnica și calitatea în fotografia de nuntă etc.). De asemenea, vor avea loc concerte ale formațiilor de nuntă, prezentări de rochii de mireasă și prezentările ultimelor trenduri.

Pentru a asigura  un flux mare de vizitatori, organizatorii au conceput un plan de promovare media și premii atractive pentru participanți:

Promovare regională: Sibiu și județele limitrofe (Alba,Hunedoara,Vâlcea) Radio Kiss Fm și Magic Fm, Zile și Nopti, Sibiu100%, Tribuna, SibiuNews, Mesagerul de Sibiu, Monitorul de Mediaș, 10.000 flyere distribuite în Sibiu și aproximativ 20 de panouri stradale (city light-uri, backlit-uri și billboard-uri).

Premii: O nuntă de 10.000 de Euro  și multe alte premii.

Beneficiile dumneavoastră ca și expozant sunt:

- Standuri de expoziție cu pereți de separare

- Instalație curent electric pentru fiecare stand

- Spoturi iluminare

- Inscripționarea gratuită a numelui firmei

- 1 masa/2 scaune/1 coș de gunoi la fiecare stand

- Mochetă în interiorul standului

- De asemenea, în momentul înscrierii ca expozant în cadrul Târgului de Nunți Sibiu Wedding Days, veți apărea în mod gratuit ca și furnizor în Catalogul Expoziției care va avea un tiraj de 3.000 de exemplare și va ajunge prin intermediul Hostesselor în mâna fiecărui cuplu de vizitatori, astfel încât nu trebuie să vă mai faceți griji că pliantul dumneavoastră va fi pierdut pe undeva într-o plasă sau alte locuri.

Dacă doriți să ieșiți în evidență în cadrul Catalogului Expoziției, veți putea achiziționa spațiu publicitar conform cotațiilor.

Ești interesat de participarea la Târgul de Nunți Sibiu Wedding Days?

Contacteaza-ne