Premii 2020

În 11 Noiembrie 2018, Salonul de Evenimente Adore – Piața Cibin, Nr. 5, a fost gazda unei nunți de vis, oferită cadou unui cuplu norocos. Actorii principali ai evenimentului, mirele și mireasa, au fost câștigătorii marelui premiu al tombolei Sibiu Wedding Days 2018.
Adriana si sotul ei au beneficiat de o nuntă de neuitat, cu servicii de cea mai bună calitate. Cei aproape 150 de invitați au petrecut până după miezul nopții alături de miri pe muzica celor de la Art Event și s-au bucurat de un meniu bogat și băutură de calitate oferite de Adore, dar și de un tort fastuos oferit de Stela Prod.
Adina Zotincă a fost cea care i-a oferit Adrianei un superb machiaj de mireasă, iar cei de la MOD Hairdressers s-au ocupat de coafura. Cele mai spectaculoase momente ale nunții, emoțiile și bucuria mirilor și a celor prezenți la eveniment au fost surprinse de Cleo Huzu Photography.
Sibiu Wedding Days duce tradiția mai departe și își propune să facă un alt cuplu fericit, oferind și în acest an marele premiu: o nunta CADOU pentru 150 de persoane, cu servicii de top.
Toți vizitatorii târgului au șanse egale, deoarece procedura de înscriere la tombolă este foarte simplă. Oricine dorește să se înscrie în cursa pentru acest premiu, trebuie să completeze talonul primit odată cu biletul de intrare și să îl introducă în urnă.
Extragerea va avea loc duminică, 17.02.2019, începând cu orele 17:00, în cadrul târgului Sibiu Wedding Days, la Redal Expo.