Premii 2024

 

Anamaria si Adrian, mirii din fotografii, au câștigat la ediția 2023 a Sibiu Wedding Days o nuntă cadou. Cea de-a XII-a ediție a Sibiu Wedding Days va avea loc în weekend-ul 16 – 18 februarie 2024, la Sala Transilvania. Iar nunta de vis de care s-au bucurat Anamaria și Adrian poate fi acum a voastră, pentru că Sibiu Wedding Days păstrează și în acest an tradiția de a oferi cadou o nuntă.

Aproape fiecare mireasă sau mire, la un moment dat în timpul aventurii lor de planificare a nunții, se întreabă: ”Oare ar trebui să mă duc la un târg de nuntă?”. Răspunsul este ”Da”. Pentru că scopul unui târg de nuntă e de a vă inspira. Sibiu Wedding Days oferă tuturor vizitatorilor săi o experiență unică și completă! Sibiu Wedding Days este începutul unui lung șir de sărbători romantice care vor avea loc în luna februarie.

Cel mai longeviv târg de nunți din Sibiu prezintă cea mai complexă ofertă de nuntă, care te va scuti de nenumărate zile de căutari pe internet sau multe săptămâni petrecute în magazine: peste 45 de expozanți din domeniu din toată țara își vor etala cele mai tentante oferte pentru noul sezon. Toate sub un singur acoperiș, la Sala Transilvania. Aici veți putea admira rochii de mireasă, accesorii inedite pentru mirese inspirate, costume de mire, pantofi, verighete, inele de logodnă, ofertele saloanelor de nunți și evenimente, servicii audio, foto și video, servicii de catering, servicii de beauty (hairstyle și make up), aranjamente florale, tortul miresei, prăjituri și candy bar, invitații ori alte servicii care contribuie la reuşita unei nunți. Dacă vă pregătiți nunta în perioada următoare aveți ocazia unică de a interacționa direct cu wedding planneri renumiți și de a găsi, în același loc, toate serviciile necesare pentru ziua cea mare. Sibiu Wedding Days este locul în care nunta voastră de vis prinde contur!

Dacă participați la Sibiu Wedding Days în perioada 16-18 februarie, stresul organizării nunții de vis poate dispărea într-o secundă pentru că și în 2024 organizatorii celui mai longeviv târg de nunți din Sibiu alături de parteneri – MOD Hairdressers, Adina Zotinca make-up artist & estetician, Perfetto Due, Ovi Sound Events – organizează o tombolă în urma căreia oferă unui cuplu norocos o nuntă cadou pentru 70 de persoane. Taloanele de înscriere la tombolă vor fi oferite la intrare, iar marea extragere va avea loc duminică, 18 februarie.

Sibiu Wedding Days 2024 va putea fi vizitat vineri, 16 februarie, începând cu ora 12:00, sâmbătă, 17 februarie și duminică, 18 februarie, începând cu ora 10:00. Mai multe informații despre ediția aniversară cu numărul 12 a Sibiu Wedding Days puteți afla accesând site-ul sibiuwedding.ro sau pagina de Facebook Sibiu Wedding Days.